In de aanpak van opdrachten staan diepgang, daadkracht en duurzaamheid centraal.

Diepgang wordt verkregen door het verrichten van complexe opdrachten in combinatie met Paul`s interesse en aandacht voor reflectie en persoonlijke groei. Impulsen voor persoonlijke groei komen niet alleen uit de werksituatie: lifetime studie is voor Paul even wezenlijk als lifetime employment. Jaarlijks wordt ongeveer 10% van de loonsom en werktijd besteed aan opleidingen.      

Daadkracht is onontbeerlijk om meerdere opdrachten naast elkaar tot een goed einde te brengen.
Op basis van jarenlange ervaring in uiteenlopende situaties kan een organisatiediagnose in korte tijd gerealiseerd worden. In overleg met de opdrachtgever worden afspraken gemaakt over te bereiken resultaten, prioriteiten en plannen van aanpak. Het denken en werken op hoofdlijnen wordt daarbij waar nodig afgewisseld met hands-on activiteiten.

Duurzaamheid geldt vooral voor het te bereiken resultaat. Dit wordt vertaald in de bijdrage van P & O aan de bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Te denken valt daarbij aan interventies op het gebied van strategie, cultuur, struktuur, werkprocessen, aansturing of personeel.
Met opdrachtgevers streeft Paul in principe geen duurzame relatie na: zijn inbreng zal doorgaans zo beperkt mogelijk zijn. Immers, organisaties en hun medewerkers zijn vaak tot veel in staat.

De bedrijfsfilosofie blijkt te werken: het bureau maakt een beheersbare, gestage groei door. Die groei wordt gerealiseerd  door het verrichten van opdrachten van toenemende complexiteit, zonder dat daarbij de personeelsomvang van het bureau hoeft te worden uitgebreid.

Duurzaamheid geldt vooral voor het te bereiken resultaat. Dit wordt vertaald in de bijdrage van P & O aan de bedrijfsvoering van uw organisatie. Te denken valt daarbij aan interventies op het gebied van strategie, cultuur, struktuur, werkprocessen, aansturing of personeel.

Met opdrachtgevers streeft Paul in principe geen duurzame relatie na: zijn inbreng zal doorgaans zo beperkt mogelijk zijn. Immers, organisaties en hun medewerkers zijn vaak tot veel in staat...